Partidul National Liberal a anuntat ca Vasile Lata nu mai este membru PNL din luna mai a acestui an, cand s-a autosuspendat din partid. Potrivit unui comunicat PNL, Comitetul Executiv (CEx) al partidului a analizat cazul primarului din Sacele, la sfa
Partidul National Liberal a anuntat ca Vasile Lata nu mai este membru PNL din luna mai a acestui an, cand s-a autosuspendat din partid. Potrivit unui comunicat PNL, Comitetul Executiv (CEx) al partidului a analizat cazul primarului din Sacele, la sfarsitul lunii aprilie. "In urma discutiilor, s-a decis excluderea lui Lata din partid", se arata in comunicat. Inaintea aprobarii excluderii de catre Delegatia Permanenta (DP), primarul liberal din Sacele s-a autosuspendat din partid, pana la rezolvarea situatiei sale, decizia acestuia fiind luata in considerare de CEx in sedinta din 10 mai.
"In aceasta situatie, nu a mai fost nevoie de o hotarare a DP pe subiectul respectiv", se mai precizeaza in comunicat.
Altfel, primarul Lata a fost suspendat ieri din functie de prefectura Brasov, prerogativele acestuia fiind preluate de viceprimarul municipiului Sacele, Andrei Iona.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.