Marius Dragomir (foto) a stat o perioada in America, unde a realizat un proiect muzical impreuna cu o soprana de origine romana. in plus, Marius a pregatit si un album solo ("Ritornero a te") cu piese extrem de sensibile, in romana, engleza si italia
Marius Dragomir (foto) a stat o perioada in America, unde a realizat un proiect muzical impreuna cu o soprana de origine romana. in plus, Marius a pregatit si un album solo ("Ritornero a te") cu piese extrem de sensibile, in romana, engleza si italiana, care arata alta fata muzicala a artistului. Revenirea sa in plan artistic a coincis cu o perioada fericita pe plan sentimental. Dupa divortul de Nadia, interpretul s-a simtit extrem de epuizat atat sufleteste, cat si fizic.
El a regasit forta necesara sa o ia de la capat. si asta se datoreaza Nicoletei, o tanara extrem de atragatoare pe care a cunoscut-o in urma cu cateva luni. "Nicoleta este o persoana foarte intelegatoare si plina de generozitate. Este tot timpul alaturi de mine si ne bucuram de fiecare clipa petrecuta impreuna", a spus Marius.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.