Mijlocasul "bancar" Catalin Lita a declarat joi seara, la reunirea lui FC National, ca ar dori ca formatia sa sa devina satelitul lui Dinamo pentru a primi 2-3 milioane din bugetul de 10 milioane de euro pe care il va avea gruparea din Soseaua Stefan
Mijlocasul "bancar" Catalin Lita a declarat joi seara, la reunirea lui FC National, ca ar dori ca formatia sa sa devina satelitul lui Dinamo pentru a primi 2-3 milioane din bugetul de 10 milioane de euro pe care il va avea gruparea din Soseaua Stefan cel Mare in editia 2005/2006 a Diviziei A. "Dinamo are 10 milioane? Foarte bine... Atunci sa fim si noi Dinamo II si sa ne dea si noua 2-3 milioane. Serios vorbind, noi ne descurcam cu ce avem", a spus Lita. "Pantera" sustine ca FC National, chiar daca are un buget mic, ramane o echipa de care rivalele din Bucuresti se tem. "Aici mereu a fost o echipa care atunci cand a muncit s-a vazut pe teren si e normal ca ceilalti sa se teama. Din pacate, noi am cazut in pacatul automultumirii si de aceea nu am putut lua si noi un titlu sau altceva. Pentru sezonul viitor ne dorim calificarea in Cupa UEFA, pentru ca sa joci in aceasta competitie, chiar si cu o echipa mica, e ca si cum ai castiga Cupa Romaniei cu Dinamo sau Steaua", a precizat fotbalistul. Rugat sa comenteze numeroasele plecari de jucatori de la FC National, Lita a afirmat: "Lipsesc doar 5-6 care sigur s-au transferat, restul eu sper sa vina pana la urma. Acum avem loc in vestiar si intinsi. Cei care s-au intors la Dinamo (n.r. - Vladut Munteanu si Cristi Munteanu) au aratat aici ca au valoare. Personal, mi-as dori sa joace iar pentru National, dar pentru binele lor as vrea sa ramana acolo". In ceea ce il priveste pe antrenorul Roberto Landi, care a lipsit, joi dupa-amiaza de la reunire, Lita a spus ca acesta va conduce si in sezonul viitor pe FC National. "Din ce stiu eu, acum e la un curs pe afara, dar trebuie sa se intoarca. Am inteles ca a si semnat contractul, asa ca va continua cu FC National", a mentionat capitanul "bancarilor". La reunire au fost prezenti 23 de jucatori, care au efectuat primul antrenament sub conducerea antrenorului secund Catalin Necula. Singurele noutati sunt doi mijlocasi promovati de la echipa de tineret a clubului, Ionut Pana si Adrian Neagu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.