O femeie in varsta de 31 de ani a fost ucisa, joi, intr-un apartament din Lugoj, existand indicii ca asasinul a aruncat-o de la balcon pe fetita victimei, in varsta de opt ani, si ca micuta ar fi asistat la moartea mamei sale. In jurul orelor 11.00,
O femeie in varsta de 31 de ani a fost ucisa, joi, intr-un apartament din Lugoj, existand indicii ca asasinul a aruncat-o de la balcon pe fetita victimei, in varsta de opt ani, si ca micuta ar fi asistat la moartea mamei sale. In jurul orelor 11.00, Serviciul de Ambulanta a fost sesizat ca pe strada Cornet din Lugoj se afla o fetita care a cazut de la etajul trei. Medicii care au sosit la fata locului au transportat-o pe Mirabela la Spitalul de Copii din Timisoara, aceasta avand piciorul fracturat, precum si mai multe leziuni ale organelor interne. La scurt timp, la spital a sosit o ruda a fetitei. A incercat sa ia legatura cu mama ei, dar pentru ca nu a reusit, a mers acasa la aceasta. A sunat la usa, insa pentru ca nu a raspuns nimeni, a alertat Politia. In jurul orelor 16.00, politistii care au patruns in apartament au gasit cadavrul Adrianei Olaru, mama fetitei. Din primele cercetari a reiesit ca femeia, in varsta de 31 de ani, a murit strangulata, decesul survenind din cauza asfixierii mecanice, aceasta prezentand multiple echimoze la nivelul gatului. Vecinii victimei au declarat ca nu au auzit tipete sau galagie, doar au vazut cand fetita a cazut de la etaj. "Nu am auzit tipete. Dupa ce a cazut fetita jos, s-a vazut ca a venit si perdeaua dupa ea, ca si cum ar fi iesit prin perdea sau ca si cum ar fi fost perdeaua trasa si ar fi venit dupa ea", a declarat una dintre vecine. Anchetatorii banuiesc ca fetita a trecut prin momente greu de suportat si ca este posibil sa fi asistat chiar la moartea mamei sale. Ei spun ca Mirabela este in stare de soc si nu poate oferi deocamdata detalii, incercandu-se cu ajutorul unui psiholog sa se realizeze o cale de comunicare cu minora. La cateva ore dupa producerea faptelor, politistii au audiat un cetatean german, in varsta de 62 de ani, despre care se stia ca a avut o relatie cu victima, dar pana in acest moment nu s-a stabilit ca acesta ar avea vreo legatura cu crima.
Si-a privit mama cum moare?
In acest moment al anchetei, cei care se ocupa de caz nu pot afirma cu certitudine faptul ca Mirabela a asistat la moartea mamei sale sau ca a fost aruncata de la etaj de criminal, insa exista indicii care conduc spre aceste ipoteze. Cert este ca mama micutei a fost omorata, mai multe detalii urmand sa fie cunoscute dupa realizarea autopsiei.
Singurul lucru pe care fetita l-a spus, avand in vedere ca ea este in stare de soc a fost ca "a alunecat". Atat si nimic altceva. In mod normal, aceasta declaratie ar elimina cele doua ipoteze enumerate mai sus, dar avand in vedere ca fetita este in stare de soc si nu comunica, afirmatia nu este concludenta. In acest moment nu se poate comunica cu Mirabela, dar comportamentul micutei induce ideea ca a vazut lucruri greu de suportat pentru un copil, poate chiar crima. Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, casa in care s-a comis asasinatul nu fusese ravasita, ceea ce exclude jaful ca mobil al crimei. De asemenea, usa de la intrare nu a fost fortata, criminalul nu a intrat prin efractie, victima permitandu-i sa intre in locuinta. Ceea ce inseamna ca asasinul era un cunoscut al Adrianei. Aceasta este si principala pista pe care merg anchetatorii. Cea mai plauzibila varianta in acest moment, deoarece ancheta este in plina desfasurare, este aceea potrivit careia Adriana Olaru a fost vizitata de un cunoscut. Criminalul a intrat in casa, cu acceptul victimei, in locuinta aflandu-se si fata acesteia, Mirabela. La un moment dat, atmosfera a devenit tensionata, ceea ce a determinat o reactie violenta a asasinului. Pentru ca, in afara de multiplele echimoze pe care femeia le prezenta la nivelul gatului, aceasta avea si urme de lovituri pe corp. Femeia a murit strangulata, dar este foarte posibil ca ea sa fi fost batuta inainte. In privinta caderii fetitei de la etaj, exista doua variante. Mirabela sa fi fost martora crimei, sa fi privit toata scena si sa se fi aruncat in gol pentru a nu avea aceeasi soarta ca a mamei sale. Sau, criminalul sa o fi aruncat de la etaj, pentru a nu lasa martori in urma sa. In momentul in care fetita va iesi din soc, ea va povesti ceea ce s-a intamplat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.