Dupa ce ani de-a randul a rupt gura vaduvelor trecute de prima tinerete cu piesele sale de dragoste, potrivite mai degraba ca fond de generic pentru vreo telenovela romaneasca, Catalin Crisan pare decis sa-si mute muzica in cluburile de fite. Si asta
Dupa ce ani de-a randul a rupt gura vaduvelor trecute de prima tinerete cu piesele sale de dragoste, potrivite mai degraba ca fond de generic pentru vreo telenovela romaneasca, Catalin Crisan pare decis sa-si mute muzica in cluburile de fite. Si asta nu ar fi nimic daca, pentru a da cat mai bine in peisaj, romanticul cantaret nu ar fi renuntat la figura sa de baiat cuminte si nu ar fi inceput sa defileze pe la posurile de televiziune cu un look mult mai indraznet.
Toate bune si frumoase numai ca, dupa ce a pierdut 32 de kilograme in 10 saptamani, Catalin si-a pierdut originalitatea si a devenit o copie la indigo a stilistului postului Rai Uno, Carlo Ventola, care a realizat, de curand, si la noi in tara un exercitiu de linie si culoare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.