Presedintele executiv al Politehnicii Iasi, Marius Stan, a declarat ca Valeriu Bordeanu este aproape de a semna un contract cu gruparea ieseana. "Am discutat cu jucatorul si, in proportie de 90 la suta, Bordeanu va semna cu Politehnica. El este jucat
Presedintele executiv al Politehnicii Iasi, Marius Stan, a declarat ca Valeriu Bordeanu este aproape de a semna un contract cu gruparea ieseana. "Am discutat cu jucatorul si, in proportie de 90 la suta, Bordeanu va semna cu Politehnica. El este jucator liber de contract si si-a manifestat dorinta de a evolua la Iasi. Mi-a spus ca, in cazul in care nu va prinde un transfer in strainatate, in cel mai scurt timp va semna un contract cu noi", a declarat Stan. Bordeanu, in varsta de 28 de ani, care a evoluat ultima data la Universitatea Craiova, a suferit in iarna o accidentare grava, care l-a tinut departe de teren pana in prezent. Desi avea contract cu formatia din Banie pana in decembrie 2007, la inceputul lunii iunie, patronul echipei oltene, Dinel Staicu, a renuntat la serviciile acestuia, asa cum a facut si cu restul fotbalistilor cu contracte in valoare de peste 30.000 de dolari.
Bordeanu a evoluat, de-a lungul carierei, la Politehnica Iasi, Steaua, Ceahlaul, Rapid, Kuban Krasnodar (Rusia) si Universitatea Craiova. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.