Federatia Romana de Baschet a incheiat ieri, in Compelxul Tei, un contract de sponsorizare cu grupul Omnilogic, care va vira 30.000 de euro exclusiv pentru nationala feminina, calificata la CE de anul acesta din Turcia. Gabriel Marin, directorul Omni
Federatia Romana de Baschet a incheiat ieri, in Compelxul Tei, un contract de sponsorizare cu grupul Omnilogic, care va vira 30.000 de euro exclusiv pentru nationala feminina, calificata la CE de anul acesta din Turcia. Gabriel Marin, directorul Omnilogic, un mai vechi apropiat al baschetului romanesc, a declarat ca sprijinul va continua si in viitor si ca, in cazul unei comportari bune a fetelor la turneul final din spetembrie, va oferi premii surpriza in plus fata de aceasta sponsorizare. La conferinta din Tei a fost prezentat lotul de jucatoare, fiind prezente si stranierele Ildiko Vass (cosgetera in prima liga germana) si Florentina Pascalau (Rimini), dar si Svetlana Dragusin, revenita in prima reprezentativa dupa un sezon foarte bun in Divizia A. Nationala feminina va pleca luni in Polonia pentru meciuri de verificare cu reprezentativa gazda. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.