Sute de tineri din Bucuresti s-au inghesuit ieri la Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport, unde s-a tinut bursa locurilor de munca pentru studenti. Aflati la finalul unui nou an de studii sau chiar in stadiu de absolventi, multi dintre ei au
Sute de tineri din Bucuresti s-au inghesuit ieri la Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport, unde s-a tinut bursa locurilor de munca pentru studenti. Aflati la finalul unui nou an de studii sau chiar in stadiu de absolventi, multi dintre ei au venit animati de speranta ca-si vor gasi un job, chiar si sezonier.
Din nefericire, cele peste 1.200 de oferte nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Joburi ca vanzator, paznic, secretara, sofer sau tipograf, aflate la discretie pe mesele angajatorilor, nu i-au atras deloc pe tineri. Ba mai mult, o companie privata de lucrari feroviare cauta tractoristi la bursa studentilor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.