Primul derby al viitorului sezon al Diviziei A va avea loc in etapa a 6-a, intre Steaua si Dinamo, conform programului de desfasurare al campionatului, stabilit ieri la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal. Cel de-al doilea derby este programat in et
Primul derby al viitorului sezon al Diviziei A va avea loc in etapa a 6-a, intre Steaua si Dinamo, conform programului de desfasurare al campionatului, stabilit ieri la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal. Cel de-al doilea derby este programat in etapa a 7-a intre Dinamo si Rapid, in timp ce meciul Rapid - Steaua va avea loc in runda a 10-a. Nou promovatele in Divizia A vor juca in prima etapa pe teren propriu: Pandurii Tg. Jiu cu FC Farul, FC Vaslui cu Rapid si Jiul Petrosani cu Gloria Bistrita. In ultima etapa, a 30-a, Rapid va juca la Petrosani, Steaua la Vaslui, iar Dinamo va intalni in deplasare pe "Poli" Timisoara. Iata meciurile primei etape, programata pe 6 august, de la ora 18: Pandurii Tg. Jiu - FC Farul Constanta, Otelul Galati - Dinamo, "Poli" Timisoara - Politehnica Iasi, FC National - FCM Bacau, FC Arges - Steaua, FC Vaslui - Rapid, Jiul Petrosani - Gloria Bistrita, Sportul Studentesc - CFR Cluj. Directorul executiv al campioanei Steaua, valeriu Argaseala, a declarat ieri ca gruparea din Ghencea este multumita de program. "In ultimele doua campionate am jucat cu Dinamo si Rapid in primele patru etape. Acum, jucam cu Dinamo in etapa a 6-a si cu Rapid in etapa a 10-a. Este un program mai echilibrat. In schimb, va fi greu pentru Dinamo, care va juca in doua etape consecutive cu Steaua si cu Rapid", a spus Argaseala. Secretarul general al FC Rapid, Constantin Zotta, s-a declarat si el mulumit de program. "Avem la Vaslui in prima etapa si speram sa debutam cu o victorie. Vom avea in fata o nou promovata, dar cred ca valoarea este de partea Rapidului. Una peste alta, cred ca vom avea un tur reusit de campionat", a spus Zotta. In schimb, Marius Stan, presedintele executiv al iesenilor, a declarat ca il deranjeaza faptul ca Politehnica va avea doua deplasari foarte lungi in debut, iar in primele sapte etape va trebui sa joace cu Dinamo, Steaua si FC Farul. "Ce pot sa spun? Programul nu e nici prea-prea, nici foarte - foarte! Nu este un inceput foarte greu, asa cum avut anul trecut, dar nici foarte usor. Ma deranjeaza faptul ca primele doua deplasari vor fi foarte lungi, la Timisoara si la Tg. Jiu. Unde mai pui ca, in primele sapte etape, primim vizita lui Dinamo, Steaua si Farul. Dar ce putem face? Oricum, trebuie sa jucam cu toate echipele", a afirmat Stan. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.