Aflati in arestul IPJ Vaslui, fostul preot Daniel Corogeanu si cele patru foste maicute din Tanacu au primit haine civile. Lor le-a fost acordat din partea procurorilor dreptul de a fi vizitati de familii si de a primi pachete. De altfel, dupa decizi
Aflati in arestul IPJ Vaslui, fostul preot Daniel Corogeanu si cele patru foste maicute din Tanacu au primit haine civile. Lor le-a fost acordat din partea procurorilor dreptul de a fi vizitati de familii si de a primi pachete. De altfel, dupa decizia Episcopiei Husilor de a-i exclude din viata monahala, fostul preot si maicutele sunt obligati sa dea jos straiele calugaresti.
"Ei cunosc ceea ce a hotarat Episcopia. Fostele maicute s-au schimbat, imbracand fuste si bluze de culoare neagra. Pe cap si-au pus basmale. in schimb, Daniel Corogeanu a ramas in sutana", ne-a declarat Mihaela straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.
Judecatorii ieseni ar putea discuta azi recursul formulat de apararea celor cinci fata de masura arestarii preventive. Daniel Corogeanu si maicutele, acuzati de moartea Irinei Cornici, au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, sub acuzatiile de omor deosebit de grav si lipsire de libertate. Ei risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 25 de ani.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.