Intentia liberalilor si democratilor de a convoca o sesiune extraordinara a Parlamentului numai pentru a-i inlocui pe presedintii celor doua Camere nu e privita cu ochi buni de Adrian Nastase. Fiind principalul vizat de demersul Aliantei, liderul PSD
Intentia liberalilor si democratilor de a convoca o sesiune extraordinara a Parlamentului numai pentru a-i inlocui pe presedintii celor doua Camere nu e privita cu ochi buni de Adrian Nastase. Fiind principalul vizat de demersul Aliantei, liderul PSD considera ca chemarea din vacanta a parlamentarilor este nejustificata. "Noi am aprobat toate proiectele de lege care erau in sertarele de la Parlament. In momentul de fata nu mai avem pentru discutii in plen nici o lege", a explicat ieri Nastase. El a precizat ca deja s-a dat un termen, 1 septembrie, pentru finalizarea raportului comisiei de modificare a regulamentului. "Ar fi greu sa facem o sesiune de discutii, o sesiune pentru a discuta raportul inainte ca acesta sa fie finalizat", a adaugat el. Adrian Nastase a admis insa ca ar putea aparea ulterior motive intemeiate pentru convocarea Legislativului intr-o sesiune extraordinara. PNL si PD au anuntat ca doresc convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara la sfarsitul lui august, pentru a modifica regulamentele Camerei si Senatului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.