Toamna trecuta, cand il pandea poate compromiterea definitiva a carierei de fotbalist din cauza temeinicei acuzatii ca a prizat cocaina care i se aducea, cerea intelegere, implora compasiune, mima insingurarea si depresia care ar decurge din aceasta
Toamna trecuta, cand il pandea poate compromiterea definitiva a carierei de fotbalist din cauza temeinicei acuzatii ca a prizat cocaina care i se aducea, cerea intelegere, implora compasiune, mima insingurarea si depresia care ar decurge din aceasta numai pentru a capta bunavointa celor din comisia de la federatia engleza, cea care in cele din urma a dictat impotriva sa o suspendare considerata de multi mult prea mica. Dar la cat si la cate alte scuze ipocrite n-a recurs, cat nu s-a umilit, cat teatru de prost gust nu a jucat, numai si numai pentru a atinge coarda sensibila a tuturor.
Indiscutabil, cea mai infama doza de meschinarie din tot acest arsenal de etalare a unor trucuri de cabotin a constituit-o scoaterea pe taraba patetismului a propriei familii, afirmand ca din cauza indepartarii de acesta a luat proasta hotarare de a recurge la droguri. Ce mizerie! S-a impacat in public cu fosta lui sotie, si-a plimbat copilul in parc, l-a pupat pe frunte si i-a impartit caduri costisitoare numai in prezenta camerelor de televiziune ori a aparatelor de filmat, si-a camuflat tatuajele de fante de Trivale manecilor lungi ale unor camasi sobre, toate acestea pentru a induce impresia ca asistam la metamorfozarea sa dintr-un hippy si un zabauc intr-un om sobru, intr-un tata model si un sot devotat.
Multi nu l-au crezut, insa si mai multi i-au luat apararea si s-au inversunat sa creada ca dupa nenorocirea care i s-a intamplat la Chelsea si, mai ales, dupa ce a fost adus la Juventus a devenit, in sfarsit, un profesionist autentic si un om de caracter. Tocmai acestora de pe urma le-a dat cel mai rau cu tifla prin afirmatia sa zeflemitoare de acum cateva zile cand ironiza credulitatea celor care au crezut in "scornelile presei" ca ar avea de gand sa se recasatoreasca cu Alexandra Dinu asa cum lasase impresia inaintea pronuntarii sentintei forului fotbalistic de la Londra. Mitocania a fost rostita in contextul in care el isi prezenta lumii pe viitoarea consoarta, una Consuelo nu-stiu-cum, fiica unui fel de Razvan Temesan de prin Republica Dominicana, cu care se falea ca ar fi impreuna de un an de zile, ragaz de timp in care, ce smecher!, nimeni din randul ziaristilor nu i-a dibuit idila.
Cum spuneam in titlu, mare hahalera! Cu ocazia asta si-a pierdut si bruma de credibilitate care i se mai pastrase dovedind ca nici mintea nu-l duce prea mult, din moment ce afirma ca era cuplat cu acea Consuelo in acele zile in care defila cu Alexandra si fiul lor prin fata extrem de conservatorilor englezi, niste oameni foarte sensibili la viata de familie, sugerand ca a depasit toate problemele si ca este gata sa se intoarca alaturi de cei dragi. Ca sa vedeti ce hal de om este Mutu amintiti-va ca, dupa propriile-i spuse, pana si pe aceasta hispano-americana a insultat-o si a inselat-o din moment ce acum cateva luni a fost surprins de paparazzii din Italia iesind noaptea din locuinta fotomodelului venezuelean Aida Yespica, aventura pe care nu a negat-o nici o clipa si care avea sa duca in cele din urma la despartirea de Alexandra Dinu, cu care oficial se afla impreuna, "pentru binele copilului". Basca, unde mai pui pana si dupa flirtul cu toapa aia din America de Sud, mai bine zis saptamana trecuta, a fost zarit la o nunta din Pitesti alaturi de Monica Dascalu, cei doi giugiulindu-se ca Terente si Didina.
Poate ca, in fond, e doar treaba lui, insa ar trebui sa ia aminte ca fatuca descinsa din tara unuia dintre cei mai sinistri dictatori din istoria umanitatii, Rafael Trujillo, are un tata care si-a ucis sotia adulterina, dupa cum dezvaluia presa de ieri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.