Fuziunea celor doua mari grupuri bancare japoneze, Mitsubishi Tokyo Financial Group (MTFG) si UFJ Holdings, aprobata la inceputul saptamanii de catre Consiliul Actionarilor, ar putea duce la formarea celei mai puternice banci mondiale, in termeni de
Fuziunea celor doua mari grupuri bancare japoneze, Mitsubishi Tokyo Financial Group (MTFG) si UFJ Holdings, aprobata la inceputul saptamanii de catre Consiliul Actionarilor, ar putea duce la formarea celei mai puternice banci mondiale, in termeni de active, au anuntat, ieri, reprezentantii grupurilor citati de agentiile de presa nipone.
Aceasta fuziune va da nastere bancii Bank of Tokyo Mitsubishi UFJ, cu un capital activ de aproape 190 de mii de miliarde de yeni (1.420 de miliarde de euro). Beneficiul net scontat pentru noua banca se va ridica la aproximativ 1.100 de miliarde de yeni (8,3 miliarde de euro la cursul actual) pana in 2008.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.