O fabrica de prelucrare a lemnului din judetul Alba a fost distrusa aproape in intregime, ieri, in urma unui puternic incendiu, pentru stingerea focului pompierii intervenind cu cinci autospeciale. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta
O fabrica de prelucrare a lemnului din judetul Alba a fost distrusa aproape in intregime, ieri, in urma unui puternic incendiu, pentru stingerea focului pompierii intervenind cu cinci autospeciale. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Alba, pompierii militari din cadrul Inspectoratului au fost sesizati cu privire la izbucnirea unui incendiu in cadrul unei societati de prelucrare a lemnului din localitatea Lancram. Incendiul a afectat aproximativ 1.500 de metri patrati din suprafata halei de produse finite si semifabricate a fabricii, iar din cauza focului puternic o parte din aceasta s-a prabusit. Pentru stingerea incendiului, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Alba au intervenit cu patru autospeciale, la care s-a adaugat un detasament de interventie si o autospeciala a Grupului de Pompieri din Sebes.
Focarul principal al incendiului a fost stins in aproximativ doua ore. Cazul este anchetat de o comisie speciala formata din pompieri si politisti care urmeaza sa stabileasca cauzele care au dus la producerea incendiului si vor evalua pagubele, ce - din primele estimari - sunt foarte mari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.