Revenit recent in tara de la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, Victor Hanescu, cel mai bine clasat roman in topul ATP, s-a declarat increzator in sansele echipei noastre de Cupa Davis in meciul din Croatia, din sferturile de finala ale Grupei Mo
Revenit recent in tara de la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, Victor Hanescu, cel mai bine clasat roman in topul ATP, s-a declarat increzator in sansele echipei noastre de Cupa Davis in meciul din Croatia, din sferturile de finala ale Grupei Mondiale. "Eu si Pavel am dovedit ca suntem in forma. Sunt convins ca putem castiga in Croatia!", a subliniat Hanescu, care se va prezenta, luni, la convocarea lotului tricolor. De altfel, ieri, Adrian Marcu a anuntat ca din echipa Romaniei pentru meciul cu Croatia, care se va desfasura in perioada 15-17 iulie, la Split, fac parte Andrei Pavel, Victor Hanescu, Razvan Sabau, Gabriel Trifu si Horia Tecau. "Reunirea lotului va avea loc, luni, la Bucuresti, unde ne vom pregati pana pe 10 iulie, cand vom pleca in Croatia. Am fi mers mai devreme la Split, dar, din pacate, nu avem cum sa ne antrenam inainte de 11 iulie, pentru ca suprafata de joc nu este gata", a punctat Marcu, adaugand ca nu s-a luat o decizie in privinta meciului de dublu. "Daca la meciul cu Belarus nu aveam multe solutii, acum avem chiar mai multe, ceea ce este foarte bine. Evident ca luam in calcul si un cuplu Pavel - Hanescu", a spus Marcu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.