Persoanele disponibilizate prin concedieri colective pana la data de 31 decembrie 2006, ca urmare a restructurarii sau reorganizarii societatilor comerciale si regiilor autonome, vor beneficia de masuri de protectie sociala si plati compensatorii, co
Persoanele disponibilizate prin concedieri colective pana la data de 31 decembrie 2006, ca urmare a restructurarii sau reorganizarii societatilor comerciale si regiilor autonome, vor beneficia de masuri de protectie sociala si plati compensatorii, conform unei ordonante de urgenta adoptate de Guvern. Executivul a actualizat si suma care se acorda disponibilizatilor prin concedieri colective. Acestia vor beneficia, potrivit legii, de o suma egala cu de doua ori salariul mediu net pe economie din luna ianuarie a anului in care se fac disponibilizarile, comunicat de Institutul National de Statistica.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.