Sirene, mult fum, agitatie mare, ieri dimineata, in zona sediului Primariei sectorului 2 din Capitala. Edilul sectorului 2 a hotarat organizarea unui exercitiu de protectie civila in situatii de urgenta. Astfel in jurul orei 11.00 toti angajatii prim
Sirene, mult fum, agitatie mare, ieri dimineata, in zona sediului Primariei sectorului 2 din Capitala. Edilul sectorului 2 a hotarat organizarea unui exercitiu de protectie civila in situatii de urgenta. Astfel in jurul orei 11.00 toti angajatii primariei au fost scosi din cladire, iar in zona si-au facut aparitia mai multe masini de pompieri, un elicopter Smurd si chiar o echipa antitero. Toata aceasta agitatie a strans in zona o multime de gura-casca, iar cateva batrane si-au facut repede cruce. Exercitiul a continuat cu primirea unui telefon "privind prezenta unui colet cu exploziv in incinta cladirii". O echipa antitero si una de cautare-salvare cu caini, impreuna cu doi agenti de politie au intrat in cladire si au inceput cercetarea pentru a depista pachetul suspect.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.