Alexandru Piturca a efectuat miercuri seara primul antrenament de la sosirea sa la Universitatea Craiova si a declarat ca inca nu a semnat contractul cu gruparea patronata de Adrian Mititelu, dar ca acest lucru se va intampla in zilele urmatoare. "In
Alexandru Piturca a efectuat miercuri seara primul antrenament de la sosirea sa la Universitatea Craiova si a declarat ca inca nu a semnat contractul cu gruparea patronata de Adrian Mititelu, dar ca acest lucru se va intampla in zilele urmatoare. "Inca nu am semnat contractul, insa in cateva zile totul va fi oficial. Mai sunt ceva lucruri de pus la punct si sunt convins ca nu vor aparea probleme", a spus Piturca. Atacantul ar dori sa semneze cu divizionara B o intelegere pe o durata de doi ani, in timp ce Mititelu doreste ca acordul sa fie valabil trei sezoane. Piturca s-a antrenat separat, alaturi de Catalin Craciunescu, la baza de pregatire a clubului din Lunca Jiului. Managerul si antrenorul echipei, Ovidiu Stanga, a decis ca Piturca si Craciunescu sa se pregateasca separat de restul echipei, sub comanda antrenorului pentru portari Silviu Lung, deoarece sunt in urma cu pregatirea fizica. Al. Piturca, care este in prezent jucator liber de contract, a precizat ca a avut oferte de la mai multe echipe, atat din Divizia A, cat si din esalonul secund, dar si de la grupari din strainatate. "M-am decis insa sa vin la Craiova si datorita faptului ca aici este familia mea (n.r. - mama si fratele sau), dar si foarte multi colegi de la FC Caracal. Asa ca nu va fi o problema cu acomodarea. Recunosc ca un cuvant in aceasta decizie l-a avut si tatal meu, spunandu-mi ca pentru mine Universitatea este cea mai buna solutie. Am venit aici ca sa pun umarul la promovarea echipei in prima divizie, pentru ca numai acolo ii este locul. De saptamana viitoare voi intra si eu in programul de pregatire a echipei, pentru ca avem multa treaba", a subliniat Piturca. "Vreau sa promovam si sa batem Steaua, Dinamo si Rapid. Apoi, desi este greu, as vrea sa joc cu Craiova intr-o finala de Liga Campionilor", a mai spus Al. Piturca, adaugand ca nu-l mai interseaza Steaua, echipa la care a debutat in Divizia A. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.