Dupa doua remize, 1-1 cu divizionara secunda Baulmes si tot 1-1 cu Young Boys Berna, Rapidul a suferit prima infrangere in turneul din Elvetia.
Yverdon, echipa care tocmai a acces in Liga Nationala A helveta si care e pregatita de Radu Nunwe
Dupa doua remize, 1-1 cu divizionara secunda Baulmes si tot 1-1 cu Young Boys Berna, Rapidul a suferit prima infrangere in turneul din Elvetia.
Yverdon, echipa care tocmai a acces in Liga Nationala A helveta si care e pregatita de Radu Nunweiller, fost international roman, coleg de generatie cu Mir-cea Lucescu, a invins clar trupa giulesteana. Jaquet (19), Aguirre (30) si Grosso (70) au scris 3-0 pe tabela, Buga (82) semnand golul de onoare al formatiei lui R. Lucescu. Stoperul bolivian Jauregui a condus perfect apararea gazdelor, iar conationalul sau Getulio a facut legea la mijlocul terenului, in fata unui adversar ce a parut obosit.

* Site-ul oficial al clubului a notat ca, in seara dinaintea meciului, Ilyes a facut febra si n-a putut fi utilizat. Negru e in continuare indisponibil. Mark Christian Tanasescu e un tanar de origine romana, care a evoluat in Franta, la Creteil.

* Razvan Lucescu (foto) a declarat: "Nu tin cont absolut deloc de aceste meciuri. Turneul e menit doar sa ne puna pe picioare. I-am si fortat pe baieti la antrenamente, iar atunci cand esti obosit nu ai prospetime".



Cu cine a jucat Lucescu

I. Curca - Ad. Rusu (M. Constantin), Perja (Maftei), I. Rada (Fl. Moldovan) - M. Postolache (Badoi), M. Dumitru (Maldarasanu), N. Grigore, I. Stancu (Tanasescu; G. Ene) - Buga, Burdujan (Vasilache) - D. Niculae (Iordache).


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.