Grupul austriac de asigurari Wiener Staedtische intentioneaza sa-si consolideze pozitia pe piata asigurarilor din Romania, zilele trecute avand loc o intalnire in cadrul grupului pentru a se stabili modalitatile concrete prin care se va realiza acest
Grupul austriac de asigurari Wiener Staedtische intentioneaza sa-si consolideze pozitia pe piata asigurarilor din Romania, zilele trecute avand loc o intalnire in cadrul grupului pentru a se stabili modalitatile concrete prin care se va realiza acest lucru, conform spuselor lui Christian Bradstetter, director al grupului, citat pe portalul specializat 1asig.ro.
"Pentru moment avem sapte companii in Romania, ceea ce reprezinta aproximativ o cincime din piata de profil. Intentia noastra este sa ne consolidam pozitia", sustine Bradstetter, care nu exclude insa posibilitatea unor noi investitii in Romania. Grupul Wiener Staedtische si-a extins aria operatiunilor inspre est in baza unei strategii intocmite in anii '90, cand Cehia si Slovacia erau principalele tinte vizate. Amendata apoi in 1998 si 2002, strategia austriecilor a cuprins ulterior si o serie de alte piete estice, printre care Romania, Ucraina si o serie de state foste comuniste. "Ne gandim acum la o a patra parte a strategiei noastre de extindere. Important insa de subliniat este ca noi venim ca parteneri si nu ca invadatori", subliniaza oficialul companiei austriece. Wiener Staedtische este reprezentat in Romania de companiile Unita si Agras si prin companiile membre ale grupului Omniasig.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.