Pro Tv isi invita telespectatorii pe parcursul intregii veri sa urmareasca in fiecare zi, de la ora 17.45, incepind de luni, 4 iulie, emisiunea-concurs "Tu esti, tu cistigi!", in care distractia, rasul si cunostintele despre mondenitati si celebritat
Pro Tv isi invita telespectatorii pe parcursul intregii veri sa urmareasca in fiecare zi, de la ora 17.45, incepind de luni, 4 iulie, emisiunea-concurs "Tu esti, tu cistigi!", in care distractia, rasul si cunostintele despre mondenitati si celebritati fac toti banii. Un baiat cu mult, foar-te mult lipici va asigura distractia telespectatorilor si bunastarea buzunarului concurentilor zi de zi. Adrian Tapciuc, cuceritorul Alex din serialul "Fete cu lipici" si prezentatorul emisiunii, va avea de-a face la prima runda a concursului cu 70 de posibili concurenti, fiecare avand in maini o coala de hartie pe care este scris un cuvant-cheie pe care ei il reprezinta. Fie ca sunt pe parcursul concursului "varza", "cosciug", "vara" sau "primavara", posibilii concurenti vor fi nevoiti sa stie sa raspunda la intrebari incuietoare pentru a intra in concurs. O data intrati in competitie, celor 4 fericiti concurenti le vor intra bani in buzunar cu fiecare raspuns corect pe care il vor da.
Dupa emotiile si banii de rigoare de la prima proba, concurentii vor a-vea alaturi la urmatoarele "testari" ale lipiciosului Adrian cate o vedeta in voga, iubita si pregatita sa dea o mana de ajutor pentru ca buzunarele concurentilor sa se umple cu bani, iar mintea cu informatii interesante. Asta cu conditia sa ghiceasca du-pa cateva indicii vedeta care le va fi alaturi. Cine nu ghiceste - iese din concurs, cine da - ramane pe campul de lupta al rasului si va avea mult - sau mai bine spus multe - de castigat. Reprizele de mima se vor impleti cu dansurile, ghicitorile, rasetele si fite-le tipice lumii mondene. Cat despre bani, totul este clar. Fiecare raspuns corect inseamna bani, iar daca prima intrebare poate valora 10 milioane, pana la ultima, portofelul norocosului se poate umple cu 100 de milioane de lei, ce-i drept "usori", adica vechi.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.