Mugur Ciuvica, seful Grupului de Investigatii Politice (GIP), a luat in vizor familia presedintelui Traian Basescu. intr-un recent raport al GIP se arata ca A.M.C.CROS SRL, societate comerciala la care Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei
Mugur Ciuvica, seful Grupului de Investigatii Politice (GIP), a luat in vizor familia presedintelui Traian Basescu. intr-un recent raport al GIP se arata ca A.M.C.CROS SRL, societate comerciala la care Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, si Maria Basescu, sotia presedintelui Romaniei, detin impreuna 59 la suta dintre actiuni, datoreaza in total bugetului de stat 537.555.568 de lei. Potrivit Ministerului Finantelor Publice, se arata in raportul lui Ciuvica, pentru ca nu si-au platit datoriile la stat firma celor doi se afla in executare silita. Aceasta, sustine Ciuvica, arata ca in cazul firmei familiei Basescu nu avem de-a face cu vreo neglijenta sau cu vreo intarziere intamplatoare, ci cu rea-credinta.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.