Atacantul brazilian Ronaldinho a acceptat, in schimbul sumei de 300.000 de euro, sa efectueze tragerea la sorti a meciurilor din editia viitoare a campionatului de fotbal al Greciei. El va sosi in cursul diminetii de joi in Grecia, venind din Germani
Atacantul brazilian Ronaldinho a acceptat, in schimbul sumei de 300.000 de euro, sa efectueze tragerea la sorti a meciurilor din editia viitoare a campionatului de fotbal al Greciei. El va sosi in cursul diminetii de joi in Grecia, venind din Germania, acolo unde aseara, dupa inchiderea editiei, a disputat finala Cupei Confederatiilor contra Argentinei. Suma pe care o va incasa atacantul echipei FC Barcelona va fi asigurata de sponsorii campionatului.
Alaturi de sud-american, la tragerea la sorti vor fi prezenti selectionerul echipei Greciei, campioana europeana en titre, Otto Rehaggel, ca si capitanul formatiei, Theodoris Zagorakis.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.