Peste 200 de suporteri au asistat marti seara la primul antrenament efectuat de Dorinel Munteanu in calitate de antrenor-jucator la CFR Cluj, suporterii afisand doua bannere pe care se putea citi: "Bine ai venit, Dorinel!" si "Un vis devenit realitat
Peste 200 de suporteri au asistat marti seara la primul antrenament efectuat de Dorinel Munteanu in calitate de antrenor-jucator la CFR Cluj, suporterii afisand doua bannere pe care se putea citi: "Bine ai venit, Dorinel!" si "Un vis devenit realitate: Dorinel Munteanu". Fostul stelist a fost aplaudat la fiecare trecere prin fata tribunei zero, unde se aflau spectatorii. "Dorinel nu a fost o achizitie scumpa. Este modest, a cerut mult mai putin decat avea la Steaua", a spus patronul lui CFR, Arpad Paszkany. In tribuna oficiala s-a aflat si fostul tehnician al echipei, Aurel Sunda, care a fost numit director de achizitii in cadrul clubului. Altfel, presa spaniola sustine ca Athletic Bilbao va juca sambata in prima mansa a turului doi al Cupei UEFA Intertoto, deoarece CFR Cluj nu a fost de acord cu amanarea partidei pentru duminica. Potrivit publicatiei "El Correo", UEFA a anuntat pe Athletic ca meciul se va disputa sambata, desi spaniolii au solicitat sa joace duminica, pentru a efectua calatoria spre Cluj in cele mai bune conditii. "Athletic a solicitat sa joace duminica, pentru a se bucura de cele mai bune conditii de calatorie, avand in vedere ca exista probleme pentru a dispune de un avion vineri, dar si pentru ca spatiul aerian romanesc este aproape de saturatie", scrie "El Correo". "Diario Vasco" noteaza ca data intalnirii a fost stabilita unilateral de CFR Cluj si aprobata de UEFA. Pe de alta parte, "El Correo" semnaleaza si faptul ca Dorinel Munteanu este noul antrenor al lui CFR Cluj. "Internationalul roman cunoaste pe Athletic de la meciul din Cupa UEFA, cu Steaua. Insa Munteanu nu va putea sa-i informeze pe jucatorii sai decat despre caracteristicile stadionului din Bilbao, deoarece nici unul dintre fotbalistii spanioli care au jucat cu Steaua nu va intra in planurile lui Jose Luis Mendilibar, pentru ca se afla in vacanta", scrie publicatia spaniola. "El Correo" noteaza ca functia de antrenor-jucator nu este o noutate pentru Munteanu, care a fost colaboratorul lui Walter Zenga la Steaua. "Fotbalistul, care a semnat un contract pe doi ani, nu a respins posibilitatea de a jucat titular cu Athletic. Totusi, este posibil ca Munteanu sa se limiteze la a conduce echipa de pe banca, avand in vedere ca a efectuat doar trei antrenamente", scrie "El Correo". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.