Rapid a pierdut miercuri seara cel de-al treilea meci amical sustinut in cadrul turneului de pregatire, scor 1-3 cu Yverdon. Unicul gol al giulestenilor a fost marcat de Buga (foto) in finalul intalnirii desfasurate in localitatea Anzerre, acolo unde
Rapid a pierdut miercuri seara cel de-al treilea meci amical sustinut in cadrul turneului de pregatire, scor 1-3 cu Yverdon. Unicul gol al giulestenilor a fost marcat de Buga (foto) in finalul intalnirii desfasurate in localitatea Anzerre, acolo unde echipa lui Lucescu jr. se pregateste de la inceputul acestei saptamani. Rapid a evoluat in prima parte in formula Curca - Rusu, Perja, I. Rada - Postolache, M. Dumitru, I. Grigore, I. Stancu - Burdujan, D. Niculae, Buga, iar in partea a doua cu Curca - M. Constantin, Maftei, Fl. Moldovan - Badoi, M. Dumitru (75 Maldarasanu), I. Grigore, Tanasescu (70 G. Ene) - Buga, D. Niculae (75 Iordache), Vasilache. Adversara giulestenilor a fost o nou promovata condusa de Radu Nunweiller, fost antrenor la UTA. Razvan Lucescu nu a putut conta pentru acest meci pe Vali Negru, accidentat la spate, in timp ce Maldarasanu, abia refacut, a fost folosit doar pe final. Nici penultima achizitie a alb-visiniilor, Adrian Iordache, nu a jucat, facand antrenament separat deoarece a venit la Anzerre de doua zile, direct din vacanta. La meciul cu Yverdon a fost testat si Christian Tanasescu, un fundas stanga de 19 ani care si-a facut junioratul la PSG si acum este legitimat la US Creteil, in liga a doua franceza. El nu a lasat o impresie prea convingatoare, insa Razvan Lucescu pare dispus sa-l testeze si astazi, in ultimul joc de pregatire al cantonamentului elvetian, cu FC Aarau, in care Rapid cauta prima victorie din acest turneu, dupa doua egaluri (1-1 cu FC Baulmes si 1-1 cu Young Boys Berna) si infrangerea cu Yverdon. Giulestenii vor reveni maine in tara. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.