Fostul preot, Daniel Corogeanu (foto), si maicutele de la Tanacu au fost obligati sa dezbrace hainele monahale. Acestia isi vor schimba hainele imediat ce-si vor primi pachetele la care au dreptul. Inspectoratul de Politie Vaslui a fost informat de c
Fostul preot, Daniel Corogeanu (foto), si maicutele de la Tanacu au fost obligati sa dezbrace hainele monahale. Acestia isi vor schimba hainele imediat ce-si vor primi pachetele la care au dreptul. Inspectoratul de Politie Vaslui a fost informat de catre Episcopia Husilor ca acestora le-a fost interzis sa poarte straiele monahale.
Fostul preot si cele patru maicute de la Manastirea "Sfanta Treime" din localitatea Tanacu sunt acuzati de moartea maicutei Irina Cornici. Toti au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, fiind suspectati ca au provocat moartea Irinei intr-un ritual de exorcizare.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.