Cristian Silvasan si Florin Batranu au ajuns la un acord cu sefii lui "Poli" pentru prelungirea contractelor cu gruparea timisoreana si au plecat marti seara cu echipa in turneul de la Kaprun, din Austria. "M-am inteles cu conducerea clubului pentru
Cristian Silvasan si Florin Batranu au ajuns la un acord cu sefii lui "Poli" pentru prelungirea contractelor cu gruparea timisoreana si au plecat marti seara cu echipa in turneul de la Kaprun, din Austria. "M-am inteles cu conducerea clubului pentru inca un an. Sper sa facem un cantonament bun la Kaprun si sper sa cuceresc ceva anul acesta, poate cupa, poate campionatul sau sa reusim macar o participare in cupele europene", a spus Batranu. Antrenorul Cosmin Olaroiu a deplasat in Austria un lot format din 21 de jucatori: M. Popa, Grigore, Zimmermann - portari; M. Rus, Soltuz, Canu, Fl. Batranu, Balace, Ad. Olah - fundasi; Caramarin, Naidin, Galdean, Paleacu, Velcea, Ov. Petre, G. Coman, Daminuta, Popovici - mijlocasi; Mansour, Silvasan, Bad - atacanti. V. Moldovan si Mehmedovic se vor prezenta direct in cantonamentul din Kaprun. Din lotul folosit in sezonul trecut lipsesc sase jucatori, R. Stancu (aflat la final de contract, acesta a semnat pentru trei ani cu Rapid), M. Oprea, Ir. Voicu, M. Constantinescu, Poenaru si A. Dumitru. Olaroiu a spus ca acestia se vor antrena la Timisoara si, cel mai probabil, vor fi imprumutati la alte echipe. Lotul lui "Poli" a plecat marti seara in Austria, unde va efectua un turneu de pregatire in perioada 29 iunie - 8 iulie. Jucatorii, imbracati in costumele de prezentare ale clubului, s-au imbarcat in avionul de linie Bucuresti - Munchen, care a facut escala pe Aeroportul "Traian Vuia" din Timisoara. De la Munchen, echipa timisoreana si-a continuat, cu autocarul, drumul spre Kaprun, statiune austriaca in care va efectua, timp de zece zile, primul cantonament din aceasta vara. In cantonamentul din Austria, Olaroiu va avea la dispozitie si doi juniori, Daminuta si Popovici, doi mijlocasi timisoreni in varsta de 16 ani. Intrebat daca "Poli" va juca un amical, la Kaprun, cu Steaua, care si-a stabilit tot in statiunea austriaca primul cantonament, Olaroiu a spus: "In nici un caz nu vom juca un amical cu Steaua!". Olaroiu nu a putut preciza care vor fi adversarele echipei sale in turneul din Austria: "Nu sunt stabilite inca meciuri amicale la Kaprun. Avem propuneri, nu am acceptat inca. In functie de programul de pregatire vom sti daca vom juca sau nu". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.