Dupa ce in urma cu o luna a trecut cu brio examenul pentru permisul auto, fosta gimnasta Oana Petrovschi a inceput cu dreptul si bacalaureatul. Ea a sustinut marti proba orala la limba si literatura romana, la Colegiul National Sportiv din Deva si a
Dupa ce in urma cu o luna a trecut cu brio examenul pentru permisul auto, fosta gimnasta Oana Petrovschi a inceput cu dreptul si bacalaureatul. Ea a sustinut marti proba orala la limba si literatura romana, la Colegiul National Sportiv din Deva si a luat zece. "Mi-a picat "Luceafarul", care m-a fascinat cu mult timp in urma. Abia astept sa se termine Bac-ul sa plec impreuna cu iubitul la mare", ne-a declarat pe un ton vesel fosta componenta a lotului olimpic de gimnastica. Ea a fost in atentia presei in ultimul timp din cauza scandalului cu antrenorii Octavian Belu si Mariana Bitang, pe care i-a acuzat de tratamente inumane. Pe timpul procesului, Belu a fost audiat de procurori si pentru luare de mita. Procesul a fost stins cu ajutorul sponsorului principal al forului de specialitate care a platit se pare un miliard de lei gimnastei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.