Ieri, in cea de-a treia zi a vizitei oficiale efectuate in Romania, delegatia Asociatiei Chineze pentru Relatii de Prietenie cu Strainatatea (CAIFC) a avut o intalnire cu Adrian Nastase, presedintele Camerei Deputatilor. In cadrul intalnirii, la care
Ieri, in cea de-a treia zi a vizitei oficiale efectuate in Romania, delegatia Asociatiei Chineze pentru Relatii de Prietenie cu Strainatatea (CAIFC) a avut o intalnire cu Adrian Nastase, presedintele Camerei Deputatilor. In cadrul intalnirii, la care a participat si George Constantin Paunescu, presedintele Uniunii Generale a Industriasilor din Romania, au fost abordate subiecte precum relatiile bilaterale si au fost evaluate posibilitatile de a dinamiza relatiile economice dintre cele doua tari. Din delegatia aflata in Romania la invitatia presedintelui UGIR fac parte Chen Jun, seful Departamentului pentru Europa de Est si Asia Centrala, Wang Jianrui, seful sectorului pentru problemele Eurasiei, Li Haoyu si Shi Lei, ambii membri in Consiliul de conducere al CAIFC.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.