Creditele pentru stimularea investitiilor in agricultura pot fi garantate de fondurile de garantare sau de catre imprumutat, prin certificate de depozit, garantii pe animale, masini si utilaje agricole, ipoteca asupra cladirilor si terenurilor agrico
Creditele pentru stimularea investitiilor in agricultura pot fi garantate de fondurile de garantare sau de catre imprumutat, prin certificate de depozit, garantii pe animale, masini si utilaje agricole, ipoteca asupra cladirilor si terenurilor agricole, plantatiilor sau orice alte garantii agreate. Acest text a fost adoptat, ieri, de catre deputati, la propunerea Comisiei de agricultura, care a completat un articol din Legea privind stimularea investitiilor in agricultura.
Proiectul, propus de Guvern, preciza doar un cadru general, respectiv ca imprumutatul poate garanta prin garantii reale sau orice alte garantii agreate de catre institutia care acorda creditul.
Legea a fost adoptata, Camera Deputatilor avand calitate decizionala.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.