Romanii nu vor avea acces pentru o zi la carduri si banci. Azi, plata facturilor, a altor datorii catre institutii este oprita. Exista insa exceptii: amenzile de circulatie. Pentru a beneficia de plata la jumatate a sanctiunilor date de politie, aces
Romanii nu vor avea acces pentru o zi la carduri si banci. Azi, plata facturilor, a altor datorii catre institutii este oprita. Exista insa exceptii: amenzile de circulatie. Pentru a beneficia de plata la jumatate a sanctiunilor date de politie, acestea pot fi platite chiar si azi. Potrivit edililor de sector din Capitala, unele sedii ale directiilor de taxe vor functiona in zilele de joi si vineri, insa numai pentru a incasa amenzile de circulatie. "Amenzile de circulatie se platesc la jumatate daca se achita in interval de 48 de ore. Nu putem obliga eventualii contravenienti sa achite integral sanctiunea", a afirmat Andrei Chiliman, primarul sectorului 1. in sectorul 2, amenzile de circulatie vor fi incasate la Directia Venituri Buget Local sector 2 (bd. Garii Obor nr. 10) dupa cum urmeaza: azi - intre orele 9.00 si 19.00, vineri - intre orele 9.00 si 17.00 si sambata intre orele 9.00 si 14.00. in alte sectoare, edilii au hotarat ca amenzile sa fie platite luni, 4 iulie, fara penalizare. La sectorul 4, plata amenzilor din aceste zile va fi pasuita pana in 4 iulie, perioada 30 iunie-3 iulie fiind considerata nelucratoare. si la sectorul 6, cei care vor fi amendati in perioada 28 iunie - 3 iulie isi pot achita amenzile in data de 5 iulie, iar amenzile din data de 4 iulie pot fi platite pana pe 6 iulie la Centrul de Colectare a Amenzilor de Circulatie, din str. Drumul Taberei nr. 40.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.