Luni seara, bomba a cazut in mass-media romaneasca: Adrian Mutu se insoara! De data asta nu este vorba nici de Alexandra, asa cum amandoi impricinatii au lasat sa se inteleaga inca de la sfarsitul anului trecut, nici de Monica Dascalu, femeia cu car
Luni seara, bomba a cazut in mass-media romaneasca: Adrian Mutu se insoara! De data asta nu este vorba nici de Alexandra, asa cum amandoi impricinatii au lasat sa se inteleaga inca de la sfarsitul anului trecut, nici de Monica Dascalu, femeia cu care se saruta cu foc in urma cu o saptamana, la nunta unui prieten, ci de Consuelo Matos Gomez, o frumoasa dominicana de 28 de ani, titrata si bogata, cu care Mutu a petrecut toata saptamana trecuta in Ibiza, acolo unde are ancorat iahtul Ten Life. Povestea cu noua cucerire - despre care apropiatii lui jura cu mana pe inima ca dureaza de un an si ca se indreapta cu pasi repezi catre altar si maternitate -miroase a poveste din "1001 de nopti", numai buna sa-l mai ridice in ochii lumii pe baiatul vesel, pus pe distractii de tot felul si care marcheaza mai mult cuceriri feminine decat pe terenul de fotbal.
Adrian Mutu traieste o noua poveste de dragoste. Nu e nici prima si, probabil, nici ultima. Diferenta dintre actuala iubita si Laura Andresan, de exemplu, e ca partenera de saptamana asta, Consuelo Matos Gomez, are si o carte de vizita impresionanta: la cei 28 de ani ai sai, e ministru-consilier, insarcinat cu probleme consulare in cadrul Ambasadei Republicii Dominicane la Roma, vorbeste sase limbi straine si provine dintr-o familie foarte bine situata din punct de vedere financiar.
Iubirea s-a consumat si ea intr-un decor pe masura: in Baleare, mai precis in Ibiza, sub ochii lui Nicu Gheara si ai sotiei sale, Mihaela, alaturi de cativa prieteni din Italia - Fabio Canavarro, Cirro Ferarra si alti coechipieri ai lui Adrian - veniti cu sotiile. Cateva fotografii in care Adrian strange in brate o bruneta frumoasa, bine dotata, cateva cuvinte ale Briliantului - care spune ca mai vrea copii si ca el a incercat sa o protejeze pe Consuelo de presa cea rea, care l-a cuplat cu diverse femei - sunt dovezile care conving cativa ziaristi aflati in Ibiza ca Mutu si Consuelo sunt logoditi, traiesc de un an o poveste de dragoste ca-n filme si se vor casatori in toamna. Ba mai mult, fotbalistul neaga faptul ca ar fi intentionat sa se recasatoreasca cu Alexandra Dinu si chiar relatia cu Monica Dascalu.
Nu contestam faptul ca Adrian e indragostit. Nu contestam faptul ca cei doi vor copii la un moment dat. Dar povestea cu Adrian indragostit, de un an, de aceeasi femeie si care s-a zbatut sa-si protejeze partenera de ziaristii cei "rai", precum si nunta anuntata in momentul in care se puteau oferi singurele dovezi ale unei relatii intre ei, toate aduc a telenovela desprinsa dintr-un plan de spalare a imaginii fotbalistului, date fiind numeroasele semne de intrebare!!!
A uitat Adrian cand, in toamna, a venit special la Bucuresti sa fie alaturi de fosta lui sotie, Alexandra, pe care a insotit-o la lansarea calendarului in care ea aparea? Adrian si-a sarutat toata seara fosta sotie, amandoi au purtat verighetele de cununie si s-au comportat ca un cuplu de indragostiti.
De ce au mai plecat in decembrie Adrian si Alexandra impreuna la Istgel, in Austria, unde Nicu Gheara i-a invitat si s-a oferit sa le fie nas? Alexandra si Adrian au petrecut acolo opt zile ca o familie. La cateva luni, Alexandra povestea ziaristilor din Romania ca ea si Adrian intentioneaza sa cumpere un apartament la Torino, acolo unde avea sa activeze el si ca sunt amandoi preocupati de cautarea unei gradinite pentru Mario.
Daca Adrian se iubea cu Consuelo, ce-a mai cautat acasa la Aida Yespica, o frumoasa italianca, fiind surprins de paparrazi?
De ce Adrian s-a mai afisat cu Monica Dascalu de la PRO TV? Acum doua saptamani, cei doi se sarutau de zor la nunta unui prieten al fotbalistului.
Ei bine, saptamana trecuta, Adrian o saruta pe Consuelo Gomez. E adevarat ca relatia si poate casatoria cu frumoasa dominicana - cu o pozitie sociala de invidiat, cu o situatie financiara exceptionala - i-ar aduce fotbalistului un capital de imagine nespe-rat. si, daca apar si copii, Adrian poate trece in ochii lumii drept un adevarat familist.



Mutu, pe ele le-ai uitat?

Monica Dascalu a petrecut alaturi de Adrian Mutu, in urma cu doua saptamani, la nunta unor prieteni. Toti invitatii au fost surprinsi sa vada cum stirista de la PRO TV se saruta cu Adrian in vazul tuturor. Barfele care circulau de ceva vreme pe tema unei relatii amoroase intre cei doi au fost ca si confirmate. in urma cu mai bine de o saptamana, insa, Adrian si-a facut bagajele si a plecat in Ibiza fara Monica si fara explicatii.
Aida Yespica este un model de origine venezueleana, stabilit in Italia si care face furori printre barbatii din "Cizma". Apetisanta bruneta este considerata o bomba sexy a Italiei. Mutu nu a rezistat farmecelor acesteia si a vizitat-o acasa in miez de noapte, fiind surprins de paparazzi unei reviste italiene.
Adrian si Alexandra au incercat o reconciliere anul trecut. Ei au purtat chiar verighete la un eveniment monden din Bucuresti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.