Cosmin Contra va fi prezent pe 6 iulie la reunirea lui Atletico Madrid, programata la Stadionul "Vicente Calderon", insa deocamdata nu stie unde va juca in sezonul viitor, informeaza "El Mundo Deportivo". Intrebat unde va evolua, Contra a raspuns: "L
Cosmin Contra va fi prezent pe 6 iulie la reunirea lui Atletico Madrid, programata la Stadionul "Vicente Calderon", insa deocamdata nu stie unde va juca in sezonul viitor, informeaza "El Mundo Deportivo". Intrebat unde va evolua, Contra a raspuns: "La Atletico, pentru ca apartin de aceasta grupare. Voi incepe sa ma antrenez cu Atletico, iar apoi vom vedea ce se va intampla". Sursa citata mentioneaza ca Atletico cauta echipa pentru Contra, insa deocamdata nu s-a concretizat nimic. "Nu mi s-a spus nimic referitor la situatia mea", a completat Contra. Internationalul roman a fost imprumutat de Atletico, in luna ianuarie, la "Poli" Timisoara, dar i-a platit salariul de aproape doua milioane de euro anual. Altfel, "Poli" va efectua un turneu in Austria, in perioada 28 iunie - 8 iulie, cu 21 de jucatori, sase dintre componentii echipei alb-violete fiind lasati acasa. Cei sase sunt R. Stancu, Ir. Voicu, Poenaru, A. Dumitru, M. Constantinescu si M. Oprea. Aflat la final de contract, mijlocasul Romeo Stancu a negociat cu presedintele clubului, Emil Rosianu, si cu consilierul acestuia, Anton Dobos, prelungirea intelegerii, insa cele doua parti nu au ajuns la nici un acord. Stancu a parasit luni seara Timisoara intorcandu-se la Bucuresti. De asemenea, alti doi jucatori aflati la final de contract cu "Poli", Fl. Batranu si Silvasan, au participat la antrenamentul de luni al echipei timisorene. Cei doi vor negocia cu Rosianu conditiile eventualei prelungiri a contractelor. Rosianu a spus ca un alt "transfer" ar putea fi venirea lui Paul Cazan, directorul sportiv de la Rapid. Cazan ar urma sa faca parte din staff-ul tehnic si sa ocupe o functie similara celei din Giulesti. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.