Caz impresionant la Circul Globus din Capitala. Doi pui de tigru au fost adoptati de o maidaneza pripasita in curtea acrobatilor. Desi au numai trei zile, puii s-au acomodat imediat cu noua lor mamica si cu cei opt fratiori, catelusii maidanezei adop
Caz impresionant la Circul Globus din Capitala. Doi pui de tigru au fost adoptati de o maidaneza pripasita in curtea acrobatilor. Desi au numai trei zile, puii s-au acomodat imediat cu noua lor mamica si cu cei opt fratiori, catelusii maidanezei adoptive. Catelusa care de trei zile a devenit "mamica de imprumut" a fost botezata Stela de angajatii Circului. Ea a acceptat rolul fara sa faca diferenta intre cei doi tigrisori si puii ei, de care nu se dezlipeste decat atunci cand ingrijitorii ii aduc hrana. Desi manejul circului este plin de animale rare, de cateva zile Stela a devenit vedeta de care toata lumea vorbeste. "Mama lor nu i-a putut alapta, asa ca am fost nevoiti sa cautam imediat o alternativa. Am avut noroc cu catelusa Stela care i-a acceptat fara probleme. in caz contrar nu stim daca puiutii ar fi avut sanse de supravietuire", ne-a spus Paul Maiorescu, maestru de balet, care s-a transformat in ingrijitorul personal al Stelei.
Puii de tigru fac parte dintr-o familie de vedete. Tatal lor, Tibet, poreclit Alba ca Zapada, este singurul tigru alb din lume artist de circ, iar Deli, partenera sa, este de asemenea o tigroaica cu o culoare aparte: alb cu portocaliu. Ambii fac parte din circul renumitului dresor italian Flavio Togni si au putut fi admirati de bucuresteni in spectacolul Fantastic Show.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.