Fotbalistii de la Pandurii Tg. Jiu, echipa nou promovata in Divizia A, s-au reunit luni seara in vederea inceperii pregatirilor pentru noul sezon competitional. La primul antrenament A, desfasurat pe Stadionul "Municipal", jucatorii pregatiti de Emil
Fotbalistii de la Pandurii Tg. Jiu, echipa nou promovata in Divizia A, s-au reunit luni seara in vederea inceperii pregatirilor pentru noul sezon competitional. La primul antrenament A, desfasurat pe Stadionul "Municipal", jucatorii pregatiti de Emil Sandoi au efectuat cateva miscari usoare, de reacomodare la efort. Cei 22 de fotbalisti prezenti la reunirea lotului sunt urmatorii: T. Lung, Balaet, Pandaru - portari; S. Radoi, Nicola, Cristea, Bertea, C. Craciunescu (sub contract cu Universitatea), Buia, Vancea, Negut, Ursu, Petrisor, Arcanu, Lacoviste, Lapadat, M. Ilie, Vintilescu, I. Stefan, Buca, Campan, Nica - jucatori de camp. Nica a venit la Pandurii liber de contract, de la Universitatea Craiova, dupa ce a mai evoluat la gruparea din Targu Jiu in sezonul 2003/2004. In vara anului 2004, Nica a fost cedat Universitatii, dar in ultimul sezon nu a evoluat, din cauza unei accidentari. Trei jucatori din lotul echipei antrenate de Sandoi nu au fost prezenti la reunire: Trofin, C. Popescu (ambii invoiti pentru a-si sustine examenul de licenta la Iasi) si Popete (internat in spital dupa accidentarea suferita in ultimul meci de campionat, cu Building). In aceasta saptamana se vor negocia eventualele transferuri ale lui Domocos (FC Arges), Burca (Dinamo) si R. Miclea (Politehnica Iasi; sub contract cu Univ. Craiova), dar vor fi discutii si cu Prunea si Schumacher. Sandoi s-a declarat dezamagit de faptul ca unele dintre transferurile pe care si le-a dorit nu s-au concretizat, dar a mentionat ca in zilele urmatoare vor aparea si cateva surprize. "Sunt bucuros ca am toti jucatorii apti, in afara lui Popete. Ma bucura si revenirea lui Nica, un jucator de care avem nevoie la mijlocul terenului. Surprizele vor aparea in zilele urmatoare. Voi avea o discutie si cu domnul Condescu (n.r. - presedintele Consiliului de Administratie), pe care-l astept sa revina din concediu, si atunci vom definitiva lista de jucatori. Obiectivul echipei este unul singur: salvarea de la retrogradare", a declarat Sandoi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.