Stelistii au efectuat ieri dimineata, la INMS, vizita medicala, fiind prezenti urmatorii jucatori: M. Tudor, Ogararu, Ghionea, Nesu, P. Marin, D. Goian, E. Baciu, D. Balan, Paraschiv, Bostina, Nicolita, Lovin, Keca, Dica, A. Enescu, A. Cristea, Dinit
Stelistii au efectuat ieri dimineata, la INMS, vizita medicala, fiind prezenti urmatorii jucatori: M. Tudor, Ogararu, Ghionea, Nesu, P. Marin, D. Goian, E. Baciu, D. Balan, Paraschiv, Bostina, Nicolita, Lovin, Keca, Dica, A. Enescu, A. Cristea, Dinita, V. Iacob, Litu, Simion si Orac. Fotbalistii au fost insotiti de medicul Radu Paligora, primul sosit la Institutul National de Medicina Sportiva fiind mijlocasul Paraschiv. Nu au efectuat vizita medicala Radoi, aflat in recuperare dupa o accidentare la genunchiul stang, Fl. Dumitru, operat la genunchi, Curt si Oprita, ultimii doi revenind dupa perioade lungi de indisponibilitate.
Ogararu: "Oleg e baiat de treaba"
George Ogararu a declarat ieri ca noul antrenor al Stelei, Oleg Protasov, "pare baiat de treaba". "Protasov pare baiat de treaba, sa vedem in continuare cum va fi. La antrenament am comunicat cu el prin intermediul secundului Stefan Stoica. In rusa stiu doar "ia liubliu tebia" (te iubesc). Cand eram mai mic imi placeau desenele animate rusesti, mai ales acela cu "Nu zaiet, nu pagadi!" (Iepurasule, ai sa vezi tu!), era singurul frumos pe vremea aceea. Ma mai uitam si la bulgari, "Leka nost deta!" (Noapte buna, copii!). Oricum, sper sa nu fie o problema comunicarea dintre antrenor si jucatori. Poate va invata el romana, nu noi rusa. Primul lucru pe care ni l-a spus a fost sa fim prieteni, poate nu in afara gazonului, dar macar pe teren", a spus Ogararu. Acesta a mai declarat ca Steaua are o sansa buna pentru a trece de turul doi preliminar al Ligii Campionilor. "Nu avem un adversar imposibil. In sezonul trecut, daca am mai fi jucat si cateva meciuri in plus in Cupa Romaniei, n-am mai fi avut timp nici sa respiram. Probabil a fost de bun augur eliminarea intr-o faza de inceput", a spus Ogararu.
Paraschiv: "Ii uram succes lui Dorinel"
Mijlocasul Sorin Paraschiv a afirmat ca vizita medicala reprezinta o zi de munca adevarata, nu distractie. "Inca nu am avut timp sa-l cunoastem prea bine pe noul nostru antrenor, dar avem incredere ca Oleg va face treaba. La intalnirea cu noi, din vestiar, a incercat sa ne cunoasca si ne-a spus niste reguli, insa ele vor ramane intre noi. Sper ca sezonul care vine sa fie cel putin la fel de bun precum cel care s-a incheiat", a spus Paraschiv, care a mentionat ca fiecare antrenor cere seriozitate de la elevii sai. Paraschiv a precizat ca Dorinel Munteanu a fost unul dintre cei mai buni fotbalisti in campionatul trecut si este normal ca echipei din Ghencea sa-i lipseasca experienta sa. "Ii uram succes in noua sa cariera de antrenor. In ceea ce priveste prezenta noastra la echipa nationala, ramane de vazut. Deocamdata n-am fost convocat, vom vedea atunci. Fiecare va fi liber sa aleaga, nu cred ca i se va impune vreunui jucator ce sa faca. Toata lumea vrea la echipa nationala", a subliniat Paraschiv.
Vise de Liga Campionilor
Sorin Ghionea a afirmat ca Protasov trebuie sa demonstreze ca este si un antrenor mare, nu numai un fost mare jucator. "Suntem obligati sa demonstram ca parcursul din Cupa UEFA nu a fost intamplator si trebuie sa ajungem departe in cupele europene in acest sezon. Avem un lot omogen, toate posturile fiind acoperite", a spus Ghionea, care a mentionat ca Radoi nu merita nici o etapa de suspendare din partea FRF. "Radoi a jucat accidentat in anumite partide. Daca voi merge in continuare la echipa nationala? Normal, fiecare roman iubeste Romania. O sa discutam si vom vedea. Oricum, nu mi se pare deloc o situatie delicata", a adaugat Ghionea. Gabriel Bostina a subliniat ca primul antrenament de dupa reunire este intotdeauna usor, indiferent care este numele tehnicianului. "Lui Protasov ii place sa se lucreze mult cu mingea, iar asta este un lucru bun. Nu vor fi probleme de comunicare, vorbeste engleza, iar noi stim foarte bine aceasta limba", a spus Bostina. Portarul Martin Tudor a declarat ca, daca vor veni la echipa Hamutovski si Pesic, va fi concurenta mare pe acest post. "Antrenorul va decide cine apara, cine va fi mai in forma va juca", a comentat Tudor. Victoras Iacob a declarat ca se simte bine in Ghencea. "Steaua era singura echipa din tara la care voiam sa ajung. Protasov ne-a transmis ca trebuie sa castigam tot si sa ajungem in grupele Ligii Campionilor. Incerc sa ma obisnuiesc cu ideea asta, este ceva nou pentru mine", a spus Iacob. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.