Sfarsitul saptamanii trecute a fost cu adevarat unul foarte norocos pentru Gheorghe Niculescu. Bucuresteanul in varsta de 63 de ani a aflat vineri ca a castigat 100 de milioane lei la Super Loteria Libertatea, iar sambata s-a casatorit. "Cand am vazu
Sfarsitul saptamanii trecute a fost cu adevarat unul foarte norocos pentru Gheorghe Niculescu. Bucuresteanul in varsta de 63 de ani a aflat vineri ca a castigat 100 de milioane lei la Super Loteria Libertatea, iar sambata s-a casatorit. "Cand am vazut lista castigatorilor in ziar, mi-a trecut imediat prin minte intrebarea "oare ce norocos s-o mai fi ales cu premiile?" Nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca eu as putea fi unul dintre ei. Cand mi-am vazut numele acolo, langa cifra 100 de milioane, m-am uitat si a doua oara, ca cine stie, poate nu citisem exact", povesteste, zambind, norocosul cititor.
La extragerea finala a concursului Super Loteria Libertatea, Gheorghe Niculescu a castigat cele 100 de milioane lei puse la bataie pentru zona Bucuresti si jud. Ilfov. Banii au picat cum nu se poate mai bine, mai ales ca, doar o zi mai tarziu, un alt eveniment avea sa-i "rotunjeasca" fericirea. "Sambata m-am casatorit. De fapt, m-am recasatorit cu prima mea sotie. Asa ca banii pe care i-am castigat la concurs i-am transformat in "premiu pentru casatorie". A fost o mare bucurie", ne-a spus bucuresteanul.
Gheorghe Niculescu, care este actor la Teatrul National de Opereta Ion Dacian din Bucuresti, spune ca Libertatea e de ani de zile ziarul lui preferat. "Am abonament si m-am obisnuit ca in fiecare dimineata sa ma duc la cutia postala si sa-l ridic. Chiar gasesti de toate in el", a mai adaugat castigatorul, care ne-a vizitat ieri la redactie pentru a intra in posesia premiului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.