De la 4 iulie, National TV lanseaza grila de vara cu noi emisiuni si multe vedete. Printre noutati se numara un jurnal de pranz, transmis intre orele 14.00 si 14.30, un cooking show cu Stela Popescu si Arsinel (ambii in foto), prezentatorii emisiunii
De la 4 iulie, National TV lanseaza grila de vara cu noi emisiuni si multe vedete. Printre noutati se numara un jurnal de pranz, transmis intre orele 14.00 si 14.30, un cooking show cu Stela Popescu si Arsinel (ambii in foto), prezentatorii emisiunii "Sare si piper", difuzata la fiecare sfarsit de saptamana, "Batalionul de distractie" cu Dan Helciug, care transmite de la mare o emisiune ce va parodia batalionul disciplinar din armata. Cornelia si Lupu Rednic vor prezenta emisiunea "Albumul national" si, tot in aceasta vara, incepe numaratoarea inversa pentru prima telenovela interactiva din Romania, "Rebeca". Mirela Retegan va prezenta emisiunea "Viata ca o telenovela", iar la miezul noptii Catrinel Sandu si Lucian Ghimisi vor fi gazdele emisiunii "Scandic Bar".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.