Luni, la invitatia presedintelui Uniunii Generale a Industriasilor din Romania, George Constantin Paunescu, a sosit la Bucuresti delegatia Asociatiei Chineze pentru Relatii de Prietenie cu Strainatatea (CAIFC), condusa de vicepresedintele executiv al
Luni, la invitatia presedintelui Uniunii Generale a Industriasilor din Romania, George Constantin Paunescu, a sosit la Bucuresti delegatia Asociatiei Chineze pentru Relatii de Prietenie cu Strainatatea (CAIFC), condusa de vicepresedintele executiv al organizatiei, Liang Shi. Din delegatie fac parte Chen Jun, seful Departamentului pentru Europa de Est si Asia Centrala, Wang Jianrui, seful sectorului pentru problemele Eurasiei, Li Haoyu si Shi Lei, membrii ai Consiliului de conducere al CAIFC.
Delegatia a vizitat, ieri, la Sinaia, resedinta de vara a regelui Romaniei, Castelul Peles, dupa care s-a deplasat catre Salina din Slanic Prahova. In cursul dupa-amiezei, reprezentantii delegatiei chineze au fost primiti, la Ploiesti, de Emil Calota, primarul general al municipiului.
A urmat o vizita la fabrica "Alexandrion". In cadrul intalnirii de luni, dintre reprezentantii UGIR si cei ai CAIFC, au fost discutate proiecte concrete de anvergura, iar George Constantin Paunescu preciza faptul ca Romania conteaza pe investitii masive din China.
"Este un parteneriat pe care contam si prin care putem sprijini o crestere reala a schimburilor economice dintre cele doua tari", a afirmat presedintele Uniunii Generale a Industriasilor din Romania.
Pe agenda vizitei CAIFC in Romania, care va lua sfarsit maine, mai figureaza o serie de intrevederi oficiale la Guvern, Camera Deputatilor si Senat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.