Dorinel Munteanu a semnat ieri un contract de antrenor-jucator cu CFR Cluj, intelegere valabila pentru doua sezoane. Internationalul in varsta de 37 de ani, care a terminat in urma cu aproximativ o luna cursul de antrenori PRO, ii va avea ca secunzi
Dorinel Munteanu a semnat ieri un contract de antrenor-jucator cu CFR Cluj, intelegere valabila pentru doua sezoane. Internationalul in varsta de 37 de ani, care a terminat in urma cu aproximativ o luna cursul de antrenori PRO, ii va avea ca secunzi pe Gheorghe Mihali si Catalin Ciorman. Suma pe care "Munti" urmeaza sa o incaseze in dubla sa postura este de 150.000 de dolari pe sezon. Desi conducerea clubului s-a ferit sa dezvaluie obiectivul fixat internationalului, surse din interiorul clubului ardelean ne-au declarat ca CFR Cluj trebuie sa obtina participarea intr-o cupa europeana in sezonul 2006-2007, ultimul contract al mijlocasului (alte surse au vorbit chiar de castigarea campionatului!). La prezentarea oficiala, Dorinel Munteanu a declarat ca nu regreta despartirea de fostul sau club, Steaua, desi a lasat din nou sa se inteleaga ca nu a fost multumit de faptul ca nu i s-a prelungit contractul de catre Gigi Becali. "Steaua este un capitol incheiat pentru mine. Nu am primit o oferta de a continua acolo si am ajuns la CFR. Nu regret nimic. Suporterii din Ghencea au ramas in sufletul meu si eu in sufletul lor si cred ca voi fi primit bine cand voi juca la Bucuresti cu CFR", a spus Munteanu, care a adaugat ca ar vrea sa joace cu Steaua in prima etapa a editiei 2005-2006 a Diviziei A. "Munti", care va purta tricoul cu numarul 8 la CFR Cluj, a declarat ca se gandeste in continuare la echipa nationala. Selectionerul Victor Piturca l-a incurajat la ultima conferinta de presa spunand ca daca mijlocasul va evolua la fel ca si pana acum va fi chemat la lot in ciuda faptului ca este si antrenor principal. "Sper sa fiu in forma, ca Piturca sa ma selectioneze in continuare la echipa nationala. Nici un selectioner nu m-a convocat pana acum numai pentru ca ma cheama Dorinel Munteanu si vreau sa joc la Nationala. Nu am probleme cu Hagi si nu mi-am pus problema ca o sa-l depasesc la selectii", a mai afirmat Munteanu. In alta ordinde de idei, fostul jucator stelist a precizat ca nu ii cunoaste pe jucatorii echipei clujene decat dupa nume. "Am vazut casete cu ei, dar la antrenament voi discuta cu fiecare. Cred ca au valoare. Nu va divulg inca obiectivul pentru sezonul viitor, dar am planuri mari", a subliniat Dorinel Munteanu, desi conducerea clubului divulgase deja ambitia ardelenilor. Venirea lui "Munti" la gruparea din Dealul Feleacului a antrenat mutari semnificative la nivelul bancii tehnice. Astfel, fostul tehnician Aurel Sunda a devenit director de achizitii la CFR Cluj, iar secundul Remus Steop va fi detasat la a doua echipa a clubului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.