Directorii firmelor din industrie, constructii, comert cu amanuntul si servicii anticipeaza pentru aceasta vara majorarea preturilor din aceste sectoare. Concomitent, va exista o tendinta de crestere a activitatii si se va mentine numarul de salaria
Directorii firmelor din industrie, constructii, comert cu amanuntul si servicii anticipeaza pentru aceasta vara majorarea preturilor din aceste sectoare. Concomitent, va exista o tendinta de crestere a activitatii si se va mentine numarul de salariati, potrivit unui sondaj efectuat de Institutul National de Statistica. in general, managerii au aceeasi opinie in privinta oportunitatilor de afaceri, indicand o crestere in toate cele patru sectoare mentionate. in cazul constructiilor, managerii au estimat atat avansul volumului de productie cat si al stocului de contracte si comenzi.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.