Argesenii s-au reunit luni seara, la Stadionul "Nicolae Dobrin", unde au fost prezenti 32 de fotbalisti, care au participat la primul antrenament din acest sezon, condus de Sorin Cartu. La reunire au fost prezenti si cei trei jucatori achizitionati i
Argesenii s-au reunit luni seara, la Stadionul "Nicolae Dobrin", unde au fost prezenti 32 de fotbalisti, care au participat la primul antrenament din acest sezon, condus de Sorin Cartu. La reunire au fost prezenti si cei trei jucatori achizitionati in aceasta vara de FC Arges: Rohat, venit de la Otelul Galati, Bogdan Buhusi si Madalin Murgan, ambii de la Universitatea Craiova. Din lot nu mai fac parte Domocos si Vrajitoarea, ambii aflati in proprietatea lui Gigi Netoiu. Cartu a declarat ca dupa perioada de pregatire se va decide asupra lotului cu care va aborda sezonul urmator. "Sunt multumit de cei care s-au prezentat astazi la reunirea lotului. Sunt cei pe care i-am cerut. Mai era loc de cateva transferuri, dar cei din conducerea clubului mi-au spus ca n-au mai fost bani", a spus Cartu. FC Arges traverseaza o criza financiara acuta, dupa ce mai multi actionari ai clubului au anuntat ca refuza sa mai sustina echipa in noul sezon. O decizie similara ar putea fi luata si de catre Consiliul Local Pitesti, un alt actionar al clubului. In perioada 14-27 iulie, FC Arges va participa la un turneu in Belgia, alaturi de Anvers, Feyenoord si de o echipa din Egipt. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.