Directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a avut ieri, la sediul gruparii din Soseaua Stefan cel Mare, o intrevedere cu Ioan Becali, privind preluarea de catre impresar a functiei de presedinte executiv al clubului "alb-rosu". In momentul in c
Directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a avut ieri, la sediul gruparii din Soseaua Stefan cel Mare, o intrevedere cu Ioan Becali, privind preluarea de catre impresar a functiei de presedinte executiv al clubului "alb-rosu". In momentul in care a iesit din sediul clubului, Ioan Becali a refuzat sa dea amanunte despre intalnirea cu Cristi Borcea. "Lasam faptele sa vorbeasca", a spus impresarul. La randul sau, directorul executiv al gruparii dinamoviste, Cristi Borcea, care a iesit din sediul clubului la aproximativ zece minute dupa plecarea lui Becali, a declarat ca, in probleme de marketing, Dinamo va fi numarul unu in Romania. Rugat sa ofere informatii despre echipa si club, Borcea a spus: "Doar domnul Badea, domnul Becali si domnul Andone vorbesc despre echipa". Intrebat de ce nu mai ofera declaratii cu privire la activitatea clubului, Borcea a raspuns: "Nu mai intra in atributiile mele sa fac declaratii". Totusi, oficialul dinamovist a afirmat ca Dinamo va avea un buget anual de peste zece milioane de euro. "Va spun ca din punct de vedere financiar Dinamo va sta foarte bine si va face fata cu brio in campionat si in cupele europene. Vom fi clubul numarul unu, cu cel mai mare buget din Romania, peste zece milioane de euro" a incheiat Borcea. Ioan Becali va fi numit vineri in functia de presedinte executiv al FC Dinamo, urmand ca, in acest caz, sa cedeze actiunile pe care le va avea la club. Impresarul a anuntat deja ca, dupa numire, actiunile sale vor fi preluate de fratele sau, Victor Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.