Violuri, fraude bancare sau accidente rutiere cu victime. Acestea au fost problemele create de romani autoritatilor straine.

* Patru romani au fost arestati la Milano intr-un caz de viol in grup. Barbatii, incarcerati la inchisoarea San
Violuri, fraude bancare sau accidente rutiere cu victime. Acestea au fost problemele create de romani autoritatilor straine.

* Patru romani au fost arestati la Milano intr-un caz de viol in grup. Barbatii, incarcerati la inchisoarea San Vittore, sunt acuzati ca au atacat o pereche de tineri si au violat-o pe fata, o studenta de 19 ani. Ei nu recunosc fapta si au intrat in greva foamei impotriva tratamentului la care sunt supusi in puscarie.

* Un alt roman a fost arestat tot la Milano si tot sub acuzatia de viol. Radu Liviu Mur, 20 de ani, a fost condamnat pentru ca a violat o fata de 19 ani.

* Autoritatile italiene au retinut intr-o ampla operatiune 18 romani si doi italieni care au falsificat aproximativ 5.000 de carti de credit. Falsificatorii cheltuiau banii obtinuti prin frauda in magazine foarte scumpe din Roma.

* in Anglia, o romanca in varsta de 61 de ani a murit, iar sotul ei (67 de ani) a ajuns in stare foarte grava la spital dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.