Trupa de muzica etno Datina intentioneaza sa revina in forta, cu un nou gen muzical pe care-l va aborda si un nou look, ambele inspirate de celebra formatie Rednex. Daca pana mai ieri cantau muzica etno, inspirata din folclorul autohton, Marius si An
Trupa de muzica etno Datina intentioneaza sa revina in forta, cu un nou gen muzical pe care-l va aborda si un nou look, ambele inspirate de celebra formatie Rednex. Daca pana mai ieri cantau muzica etno, inspirata din folclorul autohton, Marius si Andreea (ambii foto) de la "Datina" spun ca acest gen muzical nu mai prinde, pentru ca sunt prea multe trupe care canta asa ceva. Dat fiind ca stilul muzical al celor de la Rednex nu a fost inca exploatat de artistii romani, ei cred ca se vor bucura de succes. Asa ca s-au pus pe treaba si-si compun singuri piesele pentru o relansare in forta.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.