Alianta Sindicatelor Libere Timis - filiala BNS Timis, CNS Cartel Alfa Timis si Federatia Asociatiilor de Locatari Timis organizeaza in zilele de 28, 29 si 30 iunie 2005 pichete de protest in fata sediului Prefecturii. Actiunea se va desfasura intre
Alianta Sindicatelor Libere Timis - filiala BNS Timis, CNS Cartel Alfa Timis si Federatia Asociatiilor de Locatari Timis organizeaza in zilele de 28, 29 si 30 iunie 2005 pichete de protest in fata sediului Prefecturii. Actiunea se va desfasura intre orele 9.00 - 11.00. Cresterea preturilor la gaze, energie electrica si energie termica, intentia Guvernului de a majora TVA, inghetarea salariilor bugetarilor, starea precara de sanatate a populatiei si dezastrul din sistemul sanitar sunt principalele motive de nemultumire care au dus la declansarea actiunilor de protest in Timis.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.