Gianina Corondan si Mihai Anton s-au casatorit in mare secret la Primaria sectorului 2 din Capitala. Evenimentul din viata celor doi s-a produs la 11 iunie, ei neanuntandu-si, pana in ultima clipa, nici macar parintii. Tinerii insuratei se pregatesc
Gianina Corondan si Mihai Anton s-au casatorit in mare secret la Primaria sectorului 2 din Capitala. Evenimentul din viata celor doi s-a produs la 11 iunie, ei neanuntandu-si, pana in ultima clipa, nici macar parintii. Tinerii insuratei se pregatesc insa, cat de curand, sa se cunune religios si sa faca petrecerea. Gianina Corondan e femeie maritata. "Diriga" de la emisiunea "scoala Vedetelor" s-a casatorit in mare taina cu Mihai Anton, cu putin inainte sa ia vacanta de la emisiunea pe care o modera la TVR 1. Tanarul chipes care i-a furat inima vedetei, alintat Misa, lucreaza in publicitate si a cunoscut-o pe Gianina in urma cu 12 ani, la Teatrul Podul. Au fost amici, dar viata i-a despartit. Cu putin timp in urma, soarta a facut ca cei doi sa se reintalneasca. Revederea s-a produs tot la Teatrul Podul, cand, de aceasta data, Gianina a incercat sa stranga un grup de entuziasti si sa puna din nou pe picioare teatrul cu pricina. Au jucat impreuna pe scena, chiar daca nici unul dintre ei nu este de profesie actor... Dragostea lor s-a reaprins in urma cu cateva saptamani. Gianina si Misa si-au impartasit iubirea si s-au mutat impreuna. Cei doi amorezi s-au cununat civil la 11 iunie, ceremonia desfasurandu-se la Primaria sectorului 2 din Capitala, in cea mai mare discretie. Mai mult, pana in ultima clipa cei doi nu au dorit sa-si anunte nici macar membrii familiei. Ca sa nu afle nimeni, Gianina si Misa au stabilit ora cununiei civile la 8 dimineata. Gianina Corondan tocmai a luat vacanta de la "scoala Vedetelor". Apropiati ai celor doi spun ca vedeta TVR 1 se pregateste pentru nunta, cat si pentru calatoria din "luna de miere". Aceleasi persoane sustin ca Gianina se intereseaza deja de achizitionarea rochiei de mireasa.
Gianina Corondan nu a dorit sa comenteze prea mult pe marginea fericitelor evenimente din viata ei sau a relatiei cu proaspatul ei sot. "Misa lucreaza in publicitate. De altfel noi lucram impreuna. Nu vreau sa spun de cand suntem impreuna. Mie mi se pare ca ne cunoastem nu de saptamani sau luni, ci dintotdeauna! Casatoria e un eveniment firesc in viata fiecaruia. Nu am vrut sa stie nimeni de cununia civila. La nunta o sa invitam pe toata lumea. Cand va fi nunta? Cat de curand!", ne-a spus ea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.