Lady Diana ar fi avut o aventura sentimentala cu John F. Kennedy jr (foto), fiul presedintelui Kennedy, afirma autoarea unei carti despre printesa, din care cotidianul "The Sun" publica in editia de ieri cateva fragmente. Diana si John F. Kennedy jr
Lady Diana ar fi avut o aventura sentimentala cu John F. Kennedy jr (foto), fiul presedintelui Kennedy, afirma autoarea unei carti despre printesa, din care cotidianul "The Sun" publica in editia de ieri cateva fragmente. Diana si John F. Kennedy jr s-ar fi intalnit in 1995 la New York, cand acesta din urma incerca sa obtina un interviu cu printesa de Wales pentru revista "George". Printesa a refuzat interviul, dar a acceptat sa se intalneasca cu John Kennedy in apartamentul pe care il ocupa intr-un luxos hotel din Manhattan, explica Simone Simmons, pe care "The Sun" o prezinta drept "prietena si confidenta" a Dianei. Printesa a fost sedusa de farmecul fiului lui John si Jackie Kennedy. "Am inceput sa vorbim si, dintr-una intr-alta, am ajuns in dormitor. Eram foarte atrasi unul de celalalt", i-ar fi povestit printesa prietenei sale.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.