Liderul "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a anuntat, ieri, ca organizatia pe care o conduce va incheia protocoale cu partidele parlamentare prin care sa se asigure trecerea prin Parlament a Ordonantei de Urgenta a Guvernului privind modificarea Codului mu
Liderul "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a anuntat, ieri, ca organizatia pe care o conduce va incheia protocoale cu partidele parlamentare prin care sa se asigure trecerea prin Parlament a Ordonantei de Urgenta a Guvernului privind modificarea Codului muncii in forma in care a fost agreata de partenerii sociali. Cartel Alfa a cerut Executivului sa revina asupra formei initiale a Codului muncii asa cum a fost convenita cu partenerii sociali. "In caz contrar, vom trece la actiuni de protest in strada pentru a impiedica modificarea Codului muncii in favoarea angajatorilor'', a spus Hossu. Sindicatele sunt nemultumite, deoarece sunt indepartate de la negocierea normelor de munca. Negocierea normelor de munca cu sindicatele este o cerinta expresa a acestora considerand ca normele de munca stau la baza tuturor sanctiunilor disciplinare care pot fi luate impotriva angajatilor, iar normele de munca trebuie sa aiba acordul sindicatelor, au subliniat sursele sindicale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.