Stelele din celebrul serial "Dallas" incep sa cada. in timp ce Larry Hagman (interpretul maleficului J.R. Ewing) are nevoie de un al doilea transplant de ficat pentru a trai, iar Ken Kercheval (Cliff) a ramas sarac lipit din pricina divorturilor cost
Stelele din celebrul serial "Dallas" incep sa cada. in timp ce Larry Hagman (interpretul maleficului J.R. Ewing) are nevoie de un al doilea transplant de ficat pentru a trai, iar Ken Kercheval (Cliff) a ramas sarac lipit din pricina divorturilor costisitoare, frumoasa Victoria Principal a cazut prada unei boli care ar putea-o ucide: hipercoagularea sangelui. in anturajul vedetei se stie ca actrita ar suferi de aceasta rara afectiune de ani de zile, chinuindu-se cu medicamente si consultatii la tot felul de clinici si cheltuind o gramada de bani in speranta unui tratament-minune. insa, in afara familiei si prietenilor, nimeni nu a stiut nimic pana saptamana trecuta, cand Victoria a fost luata cu ambulanta si dusa la un spital din Malibu, California.
Sotul ei, doctorul Harry Glassman, a incercat sa "deghizeze" boala vedetei, spunand ca a ajuns la urgenta din pricina unui accident casnic. Dar adevaratul motiv a iesit repede la iveala: era sa moara. Medicii care au tratat-o spun ca, daca ajungea la spital cu cateva minute mai tarziu, n-ar mai fi putut s-o salveze: "Daca sotul ei nu-si dadea seama cat de grava e situatia si n-ar fi sunat imediat la ambulanta, Victoria murea. Patru ore ne-am chinuit s-o stabilizam". Aceiasi medici sustin ca actrita de 55 de ani risca in orice moment sa faca tromboza - o afectiune foarte grava, cauzata de cheagurile de sange care se deplaseaza spre inima si plamani.
Externata din spital dupa ce a fost adusa pe linia de plutire, Victoria se reface acum acasa, alaturi de sot si de cei doi copii ai acestuia din urma. "Barbatoasa" vedeta spune ca, dupa ce-si va reveni, se va intoarce grabnic la lucru. Ea detine o companie de produse cosmetice foarte profitabila, Principal Secret Skin Care Line, care a inregistrat anul trecut un profit din vanzari de peste 1 miliard de dolari.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.